V65 Forus

Ikke lett å finne banker heller. Mens det kjøres om 100 millioner kroner i norsk-svensk V75-omgang på Färjestad i Sverige skal det kjøres V65-omgang på Forus lørdag kveld.


Mijn 2e Motor Honda Magna V65 1100cc Honda Magna Bobber Old Bikes Honda V

Deriblant 6 Kissmymuscles V65-3.

V65 forus. Denne gangen ser det enkelt ut på travbanen utenfor Stavanger. Kommende lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. V65 Stalltips Fyll ut selv.

I kveld kommer de ut på Forus. I kveld blir det både V5 V65 og V4 på Forus. Pål Buer og Rainman O.

Sport Travtips V65 Forus søndag Banen ved Stavager er vert for kveldens internasjonale V65. Hele ti løp skal avvikles på Forus travbane i kveld med både V65 V5 og V4 på menyen. Pål Buer og Anders US.

V65-tips til Forus. Forus byr på en åpen V65-omgang denne kvelden og dette var alt annet enn lettløst. På samlebongene Pottjakten og Sluttspillet krydrer vi.

Det blir mange store favoritter på Forus denne tirsdagen og det kan se ut som det blir en lettløst V65. Samtlige avdelinger byr på utfordringer og vi banker frekt i jakten på JACKPOTKRONENE. Sport Travtips V65 Forus søndag Ny internasjonal V65-omgang søndag kveld.

Pål Buer har V65-bankeren på Forus En ny strålende trav-og galoppuke er vel i gang med en rekke jackpotomganger i vente. Jobben er gjort og. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Disse pengene - drøyt 600 000 - blir istedet fordelt på. Torsdag kveld er det dobbel jackpot i V64 på Bollnäs med 1 595.

Interessante endringer på en hest i storform gjør at vi skal forsøke å felle 65-prosenteren. Kjørestevne 9-10 oktober på Forus. Løpene fra Forus vil selvsagt bli prioritert om noen av løpene skulle gå samtidig.

V65 går ut på å finne riktige vinner-hester i 6 forhåndsbestemte løp. Det utbetales premie for 6 og 5 rette. Visstnok finnes flere store favoritter men vi tror et par av dem står for fall.

Her lanserer vi et spennende skrik i 2 Mahalo som spurtet som en vinner i. Undertegnede knallet til med topptips til sin hjemmebane denne søndagen og det ble en solid opptur for flere av de som tok rygg. Forus inviterer til en spennende V65-omgang som ikke ser spesielt samlebongaktig ut.

Samlebonger kan nok være løsningen i kveld med tunge favoritter som 4 Rainman O. På lørdag og søndag er det kjørestevne på Forus Travbane og banen er stengt fra kl. Strålende V65-omgang på Forus Lerum med solide tips til Sørlandet 29.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Vi har meget god tro på en knapp favoritt som kommer tilbake etter en liten pause. To gullobjekter er i skrivende stund for lite spilt.

Oktober 2021 og V86 5 V75 V76 V65 V64 V5 V5 V4 Dagens Dobbel Vinner Trippel Duo Tvilling Plass Vinner. Artikkelen fortsetter under spillboksen Forus Travbane avrunder uken med en herlig TRAVKVELD hvor det skal kjøres hele 10 løp. Forus kjører tidlig kveldsstevne med hele ni løp i dag før det braker løs med svensk V86 senere.

På Folkebongen går vi for bankerspill på 6 Blues Photo V65-4 og 7 Glans Tider V65-5 selv om de etter vår vurdering er litt for mye spilt. Er ikke helt i mål ennå. Her finner du resultater for Forus onsdag 06.

Hele 10 løp skal kjøres og vi har blant annet to finaler av. Vi mener å ha et knallgodt objekt. Det er jackpot og 344 549 kr ekstra i sekserpotten i kveldens V65-omgang på Forus.

Det er dessuten jackpot-omgang i V65 det ligger en kvart million kroner ekstra i sekserpotten. V65-1 12 Quick Lunch V65-2 og 9 Double Trouble EP. Stalltips er den enkleste måten å spille på hest.

Favorittene klarte seg utmerket på Leangen i går og førte til at det ikke ble noen utbetaling for fem rette. Den ene spurtet som en kule for litt siden den andre satt fast som vinner i V75. I kveld kommer de ut på Forus.

Strålende V65-kveld på Forus. Highland Breeze 2-valg innfridde som en delikatessevinner mot dagens nest tyngste favoritt. Vi ligger dog ikke på latsiden og har jobbet godt med V65-omgangen.

Selv om han skulle få teten så ser vi slett ikke bort fra at spillbare 2 Handsome hank V65-3 blir for sterk til. Internasjonal V65-omgang på Forus PS. Vi prøver også å spille litt forsiktig i mot en av dagens største favoritter.

Vi skriker på et drag som er langt nede på folkeranken. Pål Buer kusker vår V65-banker. De to sistnevnte går vi all in på mens Rainman O.

Vrien V65-omgang på Forus og ikke umulig at det kan bli ganske høy utbetaling. Det kan ligge an til fine penger på Forus i kveld. Strålende V65-omgang på Forus.

Runder alle på en god dag og setter fyr på V65-verdien. August - Kr1 800 ble til Kr19 563. Kjøreklubben benytter også hall.

Våre venner fra Sverige er med å spiller og det betyr flott omsetning i samtlige. Kveldens omgang på Forus går fort i glemmeboken da spillere flest er opptatt med den VOLDSOMME JACKPOTOMGANGEN til Sverige.


20 City Outfit Ideas For Summer Fashion Street Style Looks London Street Style


Https Www Facebook Com Smithsvintageclubbkk Photos A 880063558695992 1853043491397989 Type 3 Motorcycle Cafe Racer Cafe Racer Motorcycle


Pin On Wayyyy Backkkk


1981 Honda Cbx Sold For 26 950 At The 2020 Mecum Las Vegas Motorcycle Auction Honda Cbx Vintage Honda Motorcycles Classic Honda Motorcycles


Power Slide Ducati Hypermotard Ducati Ducati Motorcycles


Pin On Coches Y Motocicletas


30 Weeks Pregnant My Growing Baby Boy 30 Weeks Pregnant Pregnant Baby Boy


10 Othello Game Parts Pieces Replacement Black White Discs Lot Tokens Crafts Ebay Othello Game Othello 10 Things


Page Not Found Trike Motorcycle Vw Trike Reverse Trike


Yamaha Xs 750 Cafe Racer Motorcycle Art Cafe Racer Racer


Mad Maggy Custom 2001 Honda Magna 750 Honda Magna Bobber Honda Shadow Bobber Honda


Custom V45 Magna Honda Magna Bobber Honda Bobber Cafe Racer Honda


Sweet Reliable Smooth 94 Honda V750 Magna For Sale On 2040 Motos Honda Honda Shadow Cruisers


Pin On Cafes Bobbers Trackers Etc Etc


Yamaha V4 Engine Wiring Diagram


Pin On I Only Need 1 Board


Pin By Prosenjit Das On My Saves Cruiser Motorcycle Motorcycle Bobber Motorcycle


Moto Guzzi By Rsca3215 On Deviantart Moto Guzzi Cafe Racer Moto Guzzi Cafe Racer Motorcycle


Pin Pa Prosjekter Du Kan Prove

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel